23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Bundan 104 yıl önce 23 Nisan 1920 tarihinde TBMM'i zorlu bir zaferin ardınfan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde açıldı. Biz bu günü her yıl Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutluyoruz. Çünkü her çocuğun bir zafer kahramanı olabileceğini biliyoruz. Biz öğretmenlerin ilk ve en önemli amacı vatanseve rçocuklar yetiştirmektir. Göklerde dalgalanan bayrağımıza gururla bakan öğrencilerimiz olduğuu sürece de bu amacımızı her zaman gerçekleştireceğiz. Hep çok çalışacağız. Bizim için canını feda etmiş vatan evlatlarına borcumuzu ödeyeceğiz. Ay yıldızlı al bayrağımızı göklerde hep gururla dalgalandıracağız. Vatanımızı sevip görevimizi hep çok iyi yapacağız. Hiçbir şey olmasak bile vatansever olacağız, o zaman zaten çok şey olmuş oluruz. Çok şey başarmış oluruz.  Geleceğin zafer kahramanı çocuklar sizler de bütün bunların bilincinde olup bunun için adımlar atacaksınız. Bayramınız kutlu olsun çocuklar.

25-04-202425-04-202425-04-2024